sábado, 10 de agosto de 2013

GERARDO MARTINO, UN HOME DE CLUB


Som dissabte 10 d’agost, a poques hores de l’últim partit de pretemporada del Barça de Gerardo Martino, l’argentí comença a adaptar-se al joc del Barça i el joc de l’equip comença a oferir aspectes molt notables de la filosofia del joc de l’argentí.


Jo, culer de tota la vida, estic força il·lusionat amb l’arribada del nou tècnic juntament amb l’arribada del brasiler Neymar. En els últims partits que he  vist de pretemporada he pogut veure un Barça diferent al de la temporada passada, que dirigit per el nou tècnic ha recuperat la pressió constant en la sortida de pilota dels rivals, molt característica en els primers anys de Pep Guardiola i que tants de èxits ens va portar. Lògicament no podem treure’n conclusions d’aquests partits perquè els rivals són del nivell de l’Alavés (amb tots els respectes pels vitorians) però si que ens podem fer una idea de l’estil de joc que vol recuperar el Tata.

Vaig llegir en un article de Ramon Besa, gran periodista esportiu, en el diari El País, on comentava que el Tata Martino és un home de club. Segurament els “tribuneros” culers (figura força perduda durant aquests últims anys gloriosos) ja deuen estar criticant a l’argentí i a la directiva blaugrana per la decisió com jo reconec que vaig fer de bon principi, però a poc a poc he anat veient com treballa l’argentí, un home diplomàtic que vetlla pel bé del seu club, sense fer molta fressa segueix treballant, un enamorat del futbol que guardant les distàncies em recorda un antic entrenador del Barça nascut a Sant Pedor.

Així que senyores i senyors, nens i nenes, culerada en general, tinguem paciència amb el nou entrenador, perquè de la por inicial hem de fer un salt cap a transmetre confiança a l’equip perquè si fem les coses ben fetes amb l’equip del que gaudim i amb l’arribada del nou entrenador disposat a donar molt pel Barça podem estar davant d’una gran temporada que podem culminar amb la que esperem que sigui la recuperació de Tito Vilanova.


Tito, ànims, seny, pit i collons!!     

No hay comentarios:

Publicar un comentario